Vattna blommorna – Del 11 – Ett misslyckande…

Så..

Hur har det gått för mig med mitt projekt. Allt verkade ju så enkelt att få igenom. Det har visat sig inte vara så enkelt.

Mina elkunskaper är riktigt dåliga :(. Det är lite generande men så är det.

Inget vill som jag
För den ovetande är transistorn den svarta grejen..

Jag satte igång och kopplade, drog sladdar, lödade och så vidare. Och det hela kändes som om det skulle gå direkt. Men jag fick inte igång det. Och jag har fortfarande inte fått igång det. Jag kollade upp lite med min gode kollega Anders, om vad som skulle kunna vara fel och kom fram till att spänningen som gick till reläet skulle också gå ut där det kom ifrån. Hem och testa, fungerade inte. Nej då hade jag satt transistorn bak-och-fram.. Typiskt. Fram med löddkolven och försök få upp den, jag lyckas på något sätt att få av ett av benen till transistorn och kjell har inte fler exemplar i skåne, verkar det som.

Jag låter för närvarande mina känslor svalna lite gällande detta projektet. Jag ger inte riktigt upp än men behöver en rejäl paus på ett par veckor :).

Just nu pausar jag lite med C# och skapandet av Interface, för skojs skull 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *