Statistik och fulkod

Facebook Updater
Facebook Status Updater

Jag har installerat “Statpress SEOLution” som är en plugin will WordPress som ger en möjligheter att se vilka besökare som varit på ens blogg samt hur de hittat hit, och vad de eventuellt sökt efter på Google.

Idag såg jag att någon bland annat sökt på “marcus follrud blog” och “bondgårdsspel” och då hittat hit.

Vad som va ännu roligare var att jag gjorde en whois på ip-adressen som hade sökt på just mitt namn och hittat hit kom från min förra arbetsgivare!
Helt oväntat, men ändå roligt.

Det visade sig vara min gamla kollega som letade efter ett gammalt program som jag gjort. Inget mindre än “Facebook Status Updater”, mitt program för att uppdatera facebook varje gång en RSS-kanal hade uppdaterats med inlägg.

Tänkte att jag kunde publicera programmet här på bloggen, för skojs skull!

Det är skrivet i .NET C# (Windows) och har sina barnsjukdomar. Bland annat krashar programmet när antingen facebook eller rss-flödet inte svarar. Ska fixa det så fort jag får tid och det borde gå ganska fort att fixa till. Lite svårt att testa bara!

Ladda ner körbar fil här
Källkoden här

OBS! Det är riktigt dåligt gjort. Det var mitt första C#-projekt någonsin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *