Mission of March

Vi är inne i Mars månad! Närmare bestämt första måndagen i Mars, och idag är det dags att ändra om lite i Kost och träning. Februari va lite utav en slappemånad för mig och jag la inte någon större värderingen eller planering i min kosthållning. Den sköter i månt och mycket sigsjälv, och jag kan i stort sätt äta vad som helst, för jag gör ju ändå av med det mesta med tanke på mängden träningstimmar jag har varje vecka.

Med start förra veckan blev träningen lite mer intensiv och för att jag ska orka måste jag lägga om min kost, planera den bättre och se till att jag får i mig alla mina näringsämne som jag behöver för att orka med vardagen. Det kommer inte bli någon superstrikt diet a la LCHF (eller någon annan “flådig” diet för den delen) utan en relativt balanserad kost, som tillåter kolhydrater fram till kl 17, dock i en mindre mängd, och de kolhydrater som trillar in är från fullkornprodukter som råris & havre, eller från nötter. Och såklart, från laktosen i mjölken!

Såhär ser en typisk träningsvecka ut:

Måndag

Morgon/Förmiddag: Styrketräning rygg
Kväll: Löpning + Spinning

Tisdag

Morgon/Förmiddag: Bröst + Axlar
Kväll: 
30 min core (CXWorx)

Onsdag

Morgon/Förmiddag: 45 min cardio
Kväll:
 Step (45min) & Tabata (45min)

Torsdag

Morgon/Förmiddag: VILA
Kväll: Löpning

Fredag
Morgon/Förmiddag: Core, Slå på boxsäck 30 min & HIIT-stationer
Kväll
: Tabata(45min)

Lördag

Förmiddag: Spinning + Tabata

Söndag

Vila

 

Har inte tagit mina mått än, ska göra det ikväll men morgonvikten var 91.6. Helt ok vikt, har inget som helst fokus på att tappa, men gärna omvandla 😉

Rapport kommer ikväll!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *