Måndag!

Och vi är igång! Tvåtusentrettons utmaning är i full rulle. Nyårslöftet; Bli supervältränad. Grymt eller hur? Det finns inget bättre än flummiga mål, man vet aldrig ifall man lyckades eller misslyckades, utan får helt enkelt gå på känslan!

Det är förövrigt sant, mitt nyårslöfte är att bli just supervältränad, men vad innebär det egentligen? Jo det är inte så konstigt, Jag ska bli bättre på precis allt!

Exempel:

  • Ha bättre löptid på springtime
  • Utföra fler Chinups utan paus än vad jag gjorde förra året
  • Klå min bästa tid i 300 workout (16:46)

Det går inte riktigt att sätta ett sådant mål utan att planera i förväg vad det är som behöver göras. Ganska uppenbart behöver jag Jobba mer på mina Chins, Löpa lite oftare än jag brukar och göra 300-w/o oftare givetvis.

Men, det behövs även delmål! Första steget var att lägga om kosten.
Första delmålet var att tappa 6kg, jag satte det som mål på två veckor. Sagt och gjort, igår vägde jag 90kg jämt, Mycket ägg, inga kolhydrater och intervallträning åt bort det mesta av bunden vätska och lite fett. Nu ska jag bara hålla det, och det känns lite svårare!

Nåja, de va lite om målen. Idag blev det en enkel WOD som enda träningspass:

  • 25x Upprätt rodd
  • 25x Smal rodd
  • 25x Bred rodd
  • 50x Pushups
  • 50x Floor wipers
  • 50x Crunches

Gjorde 3 varv, det fick räcka!

Nu är det dock dags att sova, Löpning imorgon kl 06:00.

 

2013 – vi e på G!

Tried out Martins descending circuit, 75%bw bench press, 50%bw deep squats, 100%bw deadlifts. 10-10-10, 9-9-9 ... 1-1-1. Done in 14.37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *