Vattna blommorna – Del 8

Igårkväll gav jag mig lite grann på att testa vattenpumpen. Jag hittade för ett tag sedan en ac-adapter som gav ut precis den spänning och ström som behövdes för att pumpen skulle starta. Och givetvis startade den! Det kallar jag kvalitet från biltema när det är som bäst!

Nästa steg är att sätta på en trädgårdsslang och se hur snabbt den pumpar ut 10 liter vatten, så jag kan mäta hur många gånger sekunder man kan pumpa vatten innan de tio literna är slut.

Mycket mer blev det inte gjort faktiskt. Gårdagen spenderades tillmestadels hos mina föräldrar, där vi grävde upp ett 25 år gammalt träd som tog lite för mycket sol. Och efter det spenderade vi lite tid hos svärmor =). Alltid trevligt!

Idag har jag heller inte gjort något, då jag och min käraste har firat 1½ år tillsammans! Livet är underbart!

God natt!

Marcus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *